S10 in 2022 naar Eurovisie Songfestival voor Nederland

s10 songfestival nederland

Vele mensen hadden het niet verwacht. Ik moet zeggen dat wij van Bookmakers Eurovision ook nooit van deze artiest hadden gehoord, maar de kogel is door de kerk. Zangeres S10 vertegenwoordigt Nederland in 2022 op het Eurovisie Songfestival in Italië.

Met dit nieuws kwam AVROTROS dit is namens de selectiecommissie bekendgemaakt. De 66ste editie van het Eurovisie Songfestival vindt plaats in mei 2022 in de Italiaanse stad Turijn. Uiteraard zijn we benieuwd hoe ver ze komt en met welk nummer.

S10 ontplofte bijna van geluk bij het idee dat ze dit jaar mee mag doen aan het Eurovisie Songfestival,” zegt S10 in een persbericht. “Voor zo’n enorm groot publiek zoiets eervols mogen doen namens Nederland, dat is echt geweldig.”

De artiest gaf eerder al aan graag mee te willen doen. Deze droom wordt nu dus werkelijkheid voor S10. Met welk nummer S10 tijdens het Songfestival op het podium staat, is nog niet bekend. Wel is bekend geworden dat het voor het eerst sinds 11 jaar om een Nederlandstalig nummer gaat. Geweldig!